Miksi luonnonkosmetiikka ?

Itse löysin luonnonkosmetiikan noin muutama vuosi sitten ja ihastuin siihen täysin.  Miksi sitten hurahdin siihen? Luonnonkosmetiikassa ihastuin sen hoitaviin vaikutuksiin, se hoitaa ihoa aivan eri tavalla kuin synteettinen kosmetiikka. Koska luonnonkosmetiikan ainesosat ovat paljon hoitavampia kuin synteettisen kosmetiikan. Synteettinen kosmetiikka sisältää paljon  emulgaattoreita,  väri ja säilöntäaineita, jotka eivät ole hyväksi ihmiskeholle. Sillä ihon pinnalle laitettava kosmetiikan myrkyt kertyvät helposti meidän kehoon ja kuormittavat myös luontoa. Kun taas luonnonkosmetiikan ainesosien luonnollisuuteen ja ekologisuuteen on kiinnitetty erityisesti huomiota.

Itse olen saanut entisen ongelma ihoni aivan mielettömän hyvään kuntoon puhtaalla ruokavaliolla ja vaihtamalla kaiken synteettisen kosmetiikan luonnonkosmetiikkaan. Itsellä oli ennen hyvin kuiva ja epäpuhdas iho mutta, luonnonkosmetiikan hoitavat aineososta ovat saaneet sen hehkumaan.

Listasin tähän asiat miksi kannattaa vaihtaa luonnonkosmetiikkaan

  1. Hoitava vaikutus
  2. Ei myrkkyllisiä kemikaaleja jotka voisivat kertyä kehoon
  3. Ekologisuus, parempi valinta ympäristön kannalta
  4. Hyvinvoiva ja kaunis iho
  5. Saat rahoillesi vastinetta koska maksat laadusta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *