Miksi meillä on vastoinkäymisiä?

Ajattelin vähän avata asiaa miksi meillä on vastoinkäymisiä, ja sitä mikä merkitys niillä on meille ja miten ne kasvattaa meitä ihmisinä. Monesti sitä ajattelee että vastoinkäymiset ja pettymykset tuovat vain negatiivisuutta meidän elämään. Todellisuudessa vastoinkäymisten merkitys on paljon suurempi ja kehittävämpi mitä luulisi. Oikeastaan jokainen vastoinkäyminen kasvattaa meitä ihmisinä ja päästää meitä lähemmäksi meidän todellista minää, sitä kuka todella olet.

Jokainen vastoinkäyminen on todellinen mahdollisuus! sen avulla pääset pintaa syvemmälle ja opit uusia asioita itsestäsi. Itse koen että jokainen kokemani vastoinkäyminen on vienyt minua lähemmäksi omaa itseäni ja selkeyttänyt sitä mitä minä haluan elämältä. Oikeastaan vastoinkäymiset ovat vain hieno asia joilla on syvä tarkoitus meidän elämässä, oppia jotain uutta itsestään ja elämästä. Jokaisen vastoinkäymisen jälkeen olet entistä vahvempi ja osaat arvostaa elämääsi paljon syvemmin.

Usein paljon on siitä kiinni miten suhtaudut vastoinkäymiseen, usein tässäkin auttaa positiivinen ajattelu tapa, joka auttaa samaan voimia ja selviämään. Mitä jos ajattelisimme että vastoinkäymiset ovat vain suuria mahdollisuuksia oppia uutta ja että ne tekevät meistä entistäkin vahvempia. Ja kuinka hienoa särmää vastoinkäymiset tuovat meidän elämään.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *