Itse tehty kookosjugurtti

Maukas itse tehty kookosjugurtti on loistavan kermaista ja maukasta. Tarvitset puhtaan lasipurkin => putsaa lasipurkki kiehuvalla kuumalla vedellä ennen jurgurtin tekoa, ja kuivaa purkki huolellisesti.  Sitten itse reseptiin=>

  • 400 ml Kookosmaitoa
  • 3-4 Maitohappobakteerikapselia

Kaada kookosmaito lasipurkkiin ja avaa maitohappobakteerikapselit. Ja kaada niiden sisältö kookosmaidon sekaan ja sekoita hyvin. Tämän jälkeen sulje lasi astia ja siirä purkki valolta suojaan kappiin huoneenlämpöön tekeytymään. Anna tekeytä jopa 48 tuntia tai pitempään riippuen siitä kuinka hanpanta jugurttia haluat. Hapatus vaiheen jälkeen siirrä se jääkappiin muutaksi tunniksi kylmenemään. Jonka jälkeen voit maustaa sen ja nauttia. Itse maustoin jugurtin vadelmilla ja limellä sekä hunajalla.

Sitten vain herkuttelemaan!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *